Kleur bamboe fineer en bamboe bladen voor ambachten en Home Depot

Na jaren van onderzoek en experimenten, PX bamboe lanceerde een serie van colorized bamboe fineer van – kunstmatige koloriet (rood, oranje, blauw, groen, paars, gemengde gekleurd)

Productdetails

kleur bamboe fineer en bamboe bladen voor ambachten en home depot

Na jaren van onderzoek en experimenten, PX bamboe lanceerde een serie van colorized bamboe fineer van – kunstmatige koloriet (rood, oranje, blauw, groen, paars, gemengde gekleurd)


Maten voor Carbonized kleur dunne bamboe blad:

Normale grootte:(Lengte 2500) x (breedte 860/630/430/320)
x (dikte 0.16-0.6 mm)
Max.length:2850mm
Max.width:1220mm
Max.Thickness:1.0-3.0 mm
Dichtheid:680 kg/M3
Back-ups:niet-geweven stoffen
Lijm:E1/E0 milieu bescherming lijm

Kleurplaat Procedure:
De colorized verwerking wil opengesneden de grondstoffen bamboe aan bamboe stuk, vervolgens vlek/kleur de bamboe-segmenten door de speciale technologie,
en kleur door het interieur van de bamboe stuk, rotary-eindmontage de colorized bamboe stuk van bestuur tot gekleurde bamboe dunne fineerlagen doordringen.

De toepassing van bamboe materiaal is beperkt vanwege het ontbreken van de kleur en de textuur voor optionele, anyway, bamboe materialen kleurenweergave opende een nieuw pad voor de toekomstige ontwikkeling in bamboe materiaal markt, welke opnieuw injectie innovatieve energie in van meubelen, decoratie, ambachten en andere industrie van het gebruik van hout geplaatst.

Gekleurde bamboe fineer kan worden onderverdeeld in twee series: zuivere kleur serie en spell kleur (kleurencombinaties) serie. Kleur kan worden aangepast volgens de terminal behoeften.

Het verschil tussen gekleurde bamboe fineer en gemeenschappelijke geverfd bamboe fineer:
De gemeenschappelijke geverfd bamboe huid is met behulp van conventionele fineer-technologie, die heeft zijn gesneden uit bamboe huid vlekken, verven
het is gewoon kleur bamboe huid maar niet diep kleuring, maar nu kleur is doordringen via bamboe diepe strip zelfs kan bamboe vezels ook geverfd heeft geweest.
Deze technologie zorg ervoor dat de kleur niet vervagen met een lange tijd gebruikt,
ook kan onze nieuwe gekleurde bamboe fineer houden de oorspronkelijke vers van bamboe en natuurlijke en vezels kenmerken.

Zie effecten van gekleurde bamboe fineer en panelen die gebruikt worden:

Verwante kleur Bamboe panelen en gekleurde bamboe matten als:

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing kwaliteit kleur bamboe fineer en bamboe bladen voor ambachten en home depot gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: kleur bamboe fineer en bamboe bladen voor ambachten en home depot, China, fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like