Bamboe geweven Mat gelamineerd aan triplex voor plafond decoratie

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe geweven mat gelamineerd aan triplex voor plafonds gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende ontwerp...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe geweven mat gelamineerd aan triplex voor plafonds gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

PX bamboe groep heeft 3 grote professionele bamboe geweven Mat planten en leveren onze klanten bamboe fineer, bamboe geweven Mat, en hebben een volledige reeks van verwerking machine te laminaat de bamboe fineer en bamboe geweven Mat baseren materialen triplex of MDF en met een totale Auto-machine voor olie en UV behandelen.

De bamboe fineer, bamboe geweven mat dikte is 0,2 mm, 0,4 mm 0,6 mm, 1,0 mm enz.

bamboe geweven mat strip breedte normaal is 1,5 cm 2cm 3cm.

Basic Multiplex en MDF kan eis per cliƫnt behoefte maar standaard formaat is 4 x 8feet (1220 x 2440 mm)

0,6 mm bamboe fineer, gelamineerd aan triplex

0,4 mm bamboe geweven mat gelaagd op multiplex, oppervlakte cover olie al

Deze bamboe plafond materialen tegen zeer concurrerende prijs, want we een groep van geschoolde werknemers met ervaring op geweven matten hebben, en we hebben alle Auto-verwerking machines om te controleren van de kosten en kwaliteit, kunnen wij de beste kwaliteit leveren.

We hebben deze bamboe geweven plafond matting aan vele projecten binnen en buiten China, especial voor sommige vakantiedorp, en Villa- en badplaats, omdat bamboe is de meest ideale materialen die de termieten kunnen ontsnappen, en het oppervlak na verzegeling met olie, het plafond kan beschermen tegen lucht zonder meeldauw of vochtige geworden, zo bamboe geweven matting steeds meer en meer populair plafond materialen in vele bouw geleverd.


0,6 mm bamboe geweven matten aan 4mm multiplex gelamineerd
Hot Tags: bamboe geweven mat gelamineerd aan triplex voor plafonds, China, fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like