Sawali bamboe huid Matting voor muren en geweven ambachten

Bamboe Sawali weven Matting, die de bamboe strip volledig open met de hand gesneden. En gebruik vervolgens de bamboe reis te weven om matting ook, met de hand, dus het is volledig hand – make matten. Als belowing iamge.

Productdetails

Sawali bamboe huid matten voor muren en geweven ambachten

Bamboe Sawali weven Matting,die de bamboe strip completely open knippen met de hand. En gebruik vervolgens de bamboe reis te weven om matting ook, met de hand, dus het is volledig hand – make matten. Als belowing iamge.

Bamboe (sawali bamboe huid) matten skinstijlen:

De details van de matten voor bloemenpatroon:

Bamboe strip breedte:5 ~ 7mm

Totale grootte:630mmx630mm

Blad grootte: 1000 x 2000mm per rol

Rug: kan met nonwoven glasvezel back-ups maken

Oppervlakte behandeling: schimmel pest control behandeling en oppervlakte vernis

En terug met nonwoven doek

Gebruik: kan worden rechtstreeks op de muur aangebracht met een spijker in de muur bevestigd

Toepassing: hotel renovatie van bamboe meubels, bamboe ambachten, bamboe behang, bamboe lamp enz.Bamboe fineer gebruikt: meubels bedekking, geweven decoration。 plafond, muur

Geweven bamboe fineer en bamboe huid veneers hebben steeds meer aandacht in de bouw in todayand #39; s samenleving.

Deze bamboe producten worden voornamelijk gebruikt voor wand, vloer, plafonds en indoor en outdoor gebouw decoratie met een heleboel functies.

Geweven bamboe fineer en bamboe huid fineer van PX bamboe en hout producten Co., Ltd.Has kenmerken van natuurlijke textuur, eenvoudige en natuurlijke en geavanceerde oppervlakte slijtage-weerstand te bieden, kracht die is wijd verbeid gebruikt in de praktijk en de gewenste resultaten te verkrijgen.

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER STIJGEN is betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit sawali bamboe matten voor muren en geweven ambachten gemaakt in China tegen redelijke prijs van de huid. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek