Geweven Bamboo Matting ontwerp voor Celling of wanden

geweven van bamboe matten (Sawali) en geweven van bamboe matten (bamboe fineer) allebei kunnen worden gebruikt als bamboe matten voor plafond.

Productdetails

geweven van bamboe matten ontwerp voor celling of muren

geweven van bamboe matten (Sawali) en geweven van bamboe matten (bamboe fineer) allebei kunnen worden gebruikt als bamboe matten voor plafond.

Bamboe geweven fineer heeft prachtige textuur, die bestaat uit mao bamboe, eerst ingedrukt om bamboe hout, dan zacht door wetenschappelijke bamboe fineer Softening technologie en rotary gesneden dunne fineerlagen met dikte van slechts 0,2 mm tot 0.6mm.

En de grootte van onze regelmatige mat blad is 1220 x 2440 x 0.6 mm en 1220 x 2440 x 1.0 mm.

geweven bamboe fineer, we hebben een vaste grootte in onze lange tijd productie ervaring en wij geloven dat deze grootte is zeer flexibel voor de unieke ontwerpen en decoratie.

Geweven bamboe fineer is een individueel ontworpen product voor de klanten, we snijden de regelmatige bamboe fineer in korte breedte (30mm), weven ze vervolgens samen in verschillende soorten modellen. Het plein kunnen 30 x 30mm of 30 x 60mm.
We hebben 2 standaard designs voor geweven-andquot; sandquot; en + Inandquot; sandquot; kan het natuurlijke, karamel en beide, dat betekent 6 opties voor S design.
Forandquot; + andquot; het kan ook natuurlijke, karamel en beide, dat is een ander 6 opties.

Geweven bamboe fineer kunnen zowel horizontaal als verticaal, maar in de markt,We kunnen voelen verticale is populairder dan horizontale, ook mooier.

Bamboe fineer zijn geschikt voor elk interieur toepassing zoals muur, plafond, meubels bedekt, meubilair productie enz.

Bamboe fineer gebruikt: meubels bedekking, geweven decoration。 plafond, muur

Geweven bamboe fineer en bamboe huid veneers hebben steeds meer aandacht in de bouw in todayand #39; s samenleving.

Deze bamboe producten worden voornamelijk gebruikt voor wand, vloer, plafonds en indoor en outdoor gebouw decoratie met een heleboel functies.

Geweven bamboe fineer en bamboe huid fineer van PX bamboe en hout producten Co., Ltd.Has kenmerken van natuurlijke textuur, eenvoudige en natuurlijke en geavanceerde oppervlakte slijtage-weerstand te bieden, kracht die is wijd verbeid gebruikt in de praktijk en de gewenste resultaten te verkrijgen.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van geweven kwaliteit bamboe matten ontwerp voor celling of muren gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek