Bamboe Strand geweven terrasplanken en wand bekleding buiten

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe strand geweven terrasplanken en wandbekleding buiten gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn uitstekend ingericht en...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe strand geweven terrasplanken en wandbekleding buiten gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Bamboe Strand geweven buiten terrasplanken en samengestelde Bamboe vloeren en wandbekleding

PX bamboe groep werkte met Sanming Jixing Strandwoven bamboe fabriek tot levering boven een uitstekende kwaliteit van Outdoor composiet terrasplanken van de bamboe en vloeren en Strand geweven wand bekleding panelen. Van buiten vloeren grootte 1860 / 2200 mm x 137 / 140 mm x 18/ 20mm

Van outdoo wand bekleding grootte 1860 x 103 x 10mm / 12mm

Van middelste verkoold kleur en Darker verkoold

Oppervlak vooraf geolied of neen geolied als ruwe panelen

Dichtheid tot 1250 kg / M3 of zwaardere tot 1500 kg / M3.

Vandrie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een verschillende blik

Van de functiesis waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.

Van jaarlijkse productiecapaciteitgeweven van bamboe onderdeel binnen vloeren, bamboe strand geweven meubilair board, bamboe strand geweven buiten decoratiematerialen, onderdeel van het geweven bamboo, terrasplanken, brug plaat en hout Park van 800 duizend vierkante meter.

Details van de producten:

Buiten licht bruin strand geweven Bamboe vloeren

Buiten donkerder verkoold samengestelde bamboe van flooirng

Gemeenschappelijke grootte:1860mmx139mmx18/20/30/38 mm

Gezamenlijke: Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling:gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur:licht bruin of rood bruin

Graan:vlakke / big wave / kleine golf / double wave / kleine groef

Buiten samengestelde bamboe Strand geweven wandbekleding

Gemeenschappelijke grootte:1860mmx103 x 10mm / 12mm Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling:gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur:lichte Carbonized of donkerder verkoold

Graan:platte

Dichtheid:1250-1300kgs/m3

Hardheid:70.4Gpa

Vocht-tarief:4,7%

Uitbreiding tarief of water absorptie:0,35%

Certificaat:ISO/FSC/EG

Kenmerken:corrosiewerende, eco-vriendelijk, termieten weerstand / brandwerende / anti-frictie / hoge hardheid / hoge stabiliteit / hoge sterkte buigen / hoge dichtheid.

TOEPASSINGSGEBIEDEN:Tuin, park, zwembad, utiliteitsgebouwen en elke outdoor omgeving

PAKKET: exporteren van karton met PVC op pallet


STREN geweven bamboe is één van de meest opwindende nieuwe producten van bamboe revolutie. Tweemaal de hardheid van red oak is een uitzonderlijke keuze voor commerciële toepassingen, alsmede woningen. Strand geweven bamboe bestaat uit afzonderlijke lamellen die zijn afgeranseld in dunne reepjes en koude drukte tot 1800 ton druk. Elk afgewerkt stuk heeft een enigszins uniek andquot; grainandquot; met een opvallend elegante verschijning. Bamboe revolutie is er trots op de exclusieve outlet voor buiten onderdeel geweven vloeren en vloerafwerkingen buiten wandbekleding.Buiten planken hebben drie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een uitstraling. Hetis waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.Bamboe-wandbekleding is het uitgebreide product uit strand geweven, geproduceerd voor exterieur en buiten doel, het heeft de volledige kenmerken van strand geweven, dat wil zeggen hoge dichtheid, super sterke, hoge hardheid, lage formaldehyde emissie.

Buiten bamboe is de perfecte keuze om toe te passen buiten, zoals muur lambrisering. Bamboe-wandbekleding is hét alternatief voor de niet-duurzame regenwoud hardhout.

Installatie van de gevelbeplating van bamboe muur:


Bamboe terrasplanken of terras Bamboe vloeren is geïnstalleerd buiten, zoals Tuin, zwembad, openbare ruimte, omdat het anti-beschimmeld, Longlife vloeren.

Bamboe vloeren bestaat uit strand geweven Bamboe vloeren en wij doen de olie op de versierend, zodat het waterdicht zijn zal en het kan een lange tijd duren.

Strand gewevenBamboe vloerenzeer uniek design en de dichtheid is veel hoger dan het reguliere vloeren, het is 1250 kg / m3, dus het is echt sterk, en het is niet zo gemakkelijk te buigen zijn of cupping.
Onderzoek