Donker verkoold bamboe Strand bamboe Ply van de Indoor

Strand geweven bamboe voor meubilair board van verkoold kleur heeft licht verkoold en donkere verkoold, dat het licht aan donkere graad volgens de behoefte van de klant kan controleren.

Productdetails

donkere verkoold bamboe strand bamboe lgs van de indoor

Strand geweven bamboe voor meubilair board van verkoold kleur heeft licht verkoold en donkere verkoold, dat het licht aan donkere graad volgens de behoefte van de klant kan controleren.

Zie de kleur na regelen als:

Verkoold strand geweven bamboe bord heeft goede toepassing in keuken tafelbladen en, Coffe tabel tops en, en buiten tafelblad en Bureau tops enz. Een andere hete toepassing is verkoold Stradn geweven Bamboe vloeren, met name voor openbare bedrijfsgebouw.

Overdekt Strand geweven panelen regelmatige grootte:

1860 x 600

1860 x 1000

1860 x 1220

2440 x 1220

Dikte min.can worden 4mm, 5mm... 30mm, 40mm o.a. tot cliens'requirement.

Andere maten kunnen worden geproduceerd volgens de behoefte van de klant.

Overdekt Strand geweven zeer populaire gebruikt als bamboe vloeren en overdekte trap leuningen, trap Blausters, decoratieve fineren op tafelblad, Counter top enz.

Overdekt Strand geweven gebruikt als vloertegels en meubilair materialen, die als voordelen van:

1. kleur symmetrie, omdat de bamboe groei-jaren is veel korter dan de bomen, dus die niet serieus wordt beïnvloed door zon, dat is geen significant verschil tussen zon en schaduw kant kant, dit zodat de Bamboe vloeren zijn rijk aan bamboe graan en kleur symmetrie;

2. een andere briljante voordelen Bamboe vloeren is van hoge oppervlaktehardheid. Omdat de plant bamboe behoort tot gras dat met de structuur van de vezel van de plant is, de hardheid is natuurlijk meer dan het dubbele van het hout, geen vervorming.

3. levenstijd, theoreticaly de Bamboe vloeren leven van maximaal 20 years.Compared om echt hout, Bamboe vloeren heeft kleinere inkrimping en uitbreiding, en houden haar stabiliteit.

4. warm te houden, vanwege haar grote soortelijke warmte en zijn hoge dichtheid, zodat in de winter, Bamboe vloeren kan houden de warmte niet verlies, daarom Bamboe vloeren is functie van warm te houden.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij productie en marketing van kwaliteit donkere verkoold bamboe strand bamboe lgs van de indoor gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek