Strand geweven bamboe materiaal voor buiten vloeren terrasplanken

Product introductie: Bamboe vloeren buiten geweven strand Bamboe vloeren is soort van nieuwe ideale vloeren materialen die in plaats van hout en kunststof, vanwege de kenmerken van: hoge dichtheid van density1200-1300 Kg/m3.

Productdetails

onderdeel van geweven bamboe materiaal voor buiten vloeren terrasplanken

Product introductie: Bamboe vloeren buiten geweven strand bamboe terrasplanken is soort van nieuwe ideale vloeren materialen die in plaats van hout en kunststof, vanwege haar functies van:

hoge dichtheid van density1200-1300Kg/m3

hoge sterkte statische buigende strengthandgt; 130Mpa

hoge hardheid, hardnessandgt; 130Mpa

corrosie bewijs,

natuurlijke textuur,

elegant kleur,

groene milieubescherming, Formaldehyde emissie E1 en E0 standaard

Alle deze kwaliteit kan worden vergelijkbaar met de hoogwaardige hout en over alle massief hout uit de speciale fysische en mechanische eigenschappen.

Regelmatige grootte van outdoor geweven strand Bamboe vloeren terrasplanken is:

1860/1900/2200/2500 x140x20mm

Andere maten kunnen worden aangepast volgens de client'requirement.

Er zijn 3 kleuren van licht verkoold strand geweven bamboo, middelste verkoold outdoor geweven strand vloerafwerking, donkere (zwarte) verkoold buiten bamboe strand geweven vloer dekken als:

Er zijn soorten oppervlak afgewerkt korrels van buiten bamboe strand geweven vloeren versierend voor de keus van de mensen als:

Met het concept van bescherming van het milieu wordt steeds meer en meer populair. Steeds meer mensen kiezen voor bamboe in de inrichting en de wijziging van de bamboe vloer. De bestrating van de bamboe vloer aan de buitenkant van het huis tonen mensen een zachte en lichte kleur, en zal geven een sterke sfeer van aard, maken de mensen comfortabel voelen.

De productie van de bedrijfstak van PX bamboe van buiten strand Bamboe vloeren en outdoor geweven bamboe buitenmuur decoratie karton met alle aspecten hebben bereikt de internationale normen van de autoriteit departement van inspectie,


Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit strand geweven bamboe materiaal voor buiten vloeren vloerafwerking gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: strand geweven bamboe materiaal voor buiten vloeren, terrasplanken, China, de fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like