Tijger Strand Bambooo geweven panelen van de Indoor

Tijger kleur strand geweven Bamboe panelen heeft zeer mooie textuur als tijger huid, en we kunnen de lichte en donkere tijger huid ader als percentage, gemengd

Productdetails

tijger strand bambooo geweven panelen van Indoor

Tijger kleur strand geweven Bamboe panelen heeft zeer mooie textuur zoals tijger huid, en we kunnen het licht gemengd en donkere tijger huid ader als aandeel, dus om verschillende ader effect aan per cliënt home depot, gebruikt als wandbekleding terrasplanken of vloeren, terrasplanken of keuken counter tops zelfs keukenkast enz... Tijger kleur is een speciale exotische voor uw keuze.

Tijger kleur strand geweven Bamboe panelen snijd aan dunne fineerlagen van 4mm en 5mm enz. Voor de bovengrondse hek en decoratie wand Warmdak enz.

Overdekt Strand geweven gebruikt als vloertegels en meubilair materialen, die als voordelen van:

1. kleur symmetrie, omdat de bamboe groei-jaren is veel korter dan de bomen, dus die niet serieus wordt beïnvloed door zon, dat is geen significant verschil tussen zon en schaduw kant kant, dit zodat de Bamboe vloeren zijn rijk aan bamboe graan en kleur symmetrie;

2. een andere briljante voordelen Bamboe vloeren is van hoge oppervlaktehardheid. Omdat thebamboo plant behoort tot gras dat met de structuur van de vezel van de plant is, de hardheid is natuurlijk meer dan het dubbele van het hout, geen vervorming.

3. levenstijd, theoreticaly de Bamboe vloeren leven van maximaal 20 years.Compared echt hout, bamboe flooringhas smallercontraction en expansie, en houden haar stabiliteit.

4. warm te houden, vanwege haar grote soortelijke warmte en zijn hoge dichtheid, zodat in de winter, Bamboe vloeren kan houden de warmte niet verlies, daarom Bamboe vloeren is functie van warm te houden.

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER STIJGEN is betrokken bij de productie en marketing kwaliteit tijger strand bambooo geweven panelen van de indoor gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: tijger strand bambooo geweven panelen van indoor, China, de fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like