Geweven Strand bamboe hout voor buiten wandbekleding

De productie van de bedrijfstak van PX bamboe van buiten strand Bamboe vloeren en outdoor geweven bamboe buitenmuur decoratie karton met alle aspecten hebben bereikt de internationale normen van de autoriteit Vakgroep inspectie.

Productdetails

geweven strand bamboe hout voor buiten wandbekleding

PX de productie van de bedrijfstak van het bamboe van buiten strand Bamboe vloeren en outdoor geweven bamboe buitenmuur decoratie bord met alle aspecten hebben bereikt met de internationale normen van de Vakgroep inspection.bamboo muur buiten geweven strand Bamboe vloeren is soort nieuwe ideale vloeren materialen die in plaats van hout en kunststof, vanwege de kenmerken van de autoriteit:

hoge dichtheid van density1200-1300Kg/m3

hoge sterkte statische buigende strengthandgt; 130Mpa

hoge hardheid, hardnessandgt; 130Mpa

corrosie bewijs,

natuurlijke textuur,

elegant kleur,

groene milieubescherming, Formaldehyde emissie E1 en E0 standaard

Alle deze kwaliteit kan worden vergelijkbaar met de hoogwaardige hout en over alle massief hout uit de speciale fysische en mechanische eigenschappen.

Regelmatige grootte van outdoor geweven strand Bamboe vloeren terrasplanken is:

1860 x 100/140 x 8-12mm / 14mm / 20mm

Andere maten kunnen worden aangepast volgens de client'requirement.

Er zijn 3 kleuren van licht verkoold strand geweven bamboo, middelste verkoold outdoor geweven strand vloerafwerking, donkere (zwarte) verkoold buiten bamboe strand geweven vloer dekken als:

Er zijn soorten oppervlak afgewerkt korrels van buiten bamboe strand geweven vloeren versierend voor de keus van de mensen als:

Installatie en onderhoud van outdoor strand geweven bamboe bord:

1 die de installatie van de doorsnede van de plaat verzegeld zal zijn met verf aan het einde van de plaat om te beginnen.

2. strand geweven bamboe buiten bamboe bord is eenvoudig onderhoud. Na gebruik is ongeveer de helft van een jaar, het kiezen van een zonnige dag om het oppervlak schoon te maken en vervolgens gepolijst en het oliën met katoenen doek, slechts één keer fijn. Het juiste gebruik en onderhoud kunnen de geweven bamboo buiten bamboe bord levensduur bereiken meer dan twintig jaar.

3. milieubescherming:

Frist van bescherming van het product zelf, per de vloer plaat formaldehyde emissie reach de internationale standaard grade E1 en E0;

Tweede verwerking van geweven bamboe buiten vloeren alleen met behulp van zuivere Verwarming, veroorzaakt het productieproces geen vervuiling van het milieu;

Derde duurzame groei van Moso bamboe grondstof, produceert geen bodemerosie veroorzaakt door ontbossing of vernietiging van het ecologische milieu.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van geweven kwaliteit strand bamboe hout voor buiten wandbekleding gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek