Bamboe Scrimber vloeren en bouwplaten

Bamboe scrimber vloeren en bouwplaten als bouwmateriaal heeft kloof aan indoor vloeren /wall bestuur en buiten vloeren/bouwplaat. Wat is het verschil van binnen Bamboe vloeren /wallboard en buiten Bamboe vloeren van /wallboard? 1. van kleur van bamboe scrimber bestuur, overdekt Bamboe vloeren...

Productdetails

Bamboe scrimber vloeren en bouwplaten als bouwmateriaal heeft kloof aan indoor vloeren /wall bestuur en buiten vloeren/bouwplaat.

1111_旋转.jpg

Wat is het verschil van binnen Bamboe vloeren /wallboard en buiten Bamboe vloeren van /wallboard?

1. van kleur van bamboe scrimber bestuur, overdekt Bamboe vloeren en bouwplaten is gemakkelijk te vlek, die kunnen natuurlijke, verkoold, mix kleur enz.. .outdoor Bamboe vloeren en bouwplaten alleen kunnen worden om te houden van bamboe scrimber natuurlijke kleur, oftewel licht verkoold, diepe verkoold (looklikeblack, bruin).

2. van oppervlakte maken een onderscheid, buiten Bamboe vloeren en bouwplaten kan worden maken uit grote golf, kleine golf, kleine groove en falt, heeft het niet alleen mooie butanti-skid uitzien. Nomally is het gezicht van indoor Bamboe vloeren en bouwplaten falt, dit ontwerp voor voet comfortabeler.

3. uit bamboe borad stablity, water-bewijzen, mould - bewijzen, demage door de wormen en weerstaan buigen, welke buiten vloeren en bouwplaten is meer kracht dan binnen Bamboe vloeren van andwallboard weerstaan.

Al onze bamboe scrimber vloeren en bouwplaten afwerking zegel met UV gule folmaldehyde-gratis lijm, ook kunnen we uit ronde rand, volledige bull-mose, gat, groef, vergrendelen van de vangst, knop van elke desige per klant aangepast.

Voor onze foto van buiten Bamboe vloeren / bouwplaat en overdekt Bamboe vloeren/bouwplaat


Buiten Bamboe vloeren

222_副本.jpg

4444副本.jpg

De standaardgrootte van buiten vloer:

Lengte: 1860 mm

Wide: 139 mm

Tickness: 18 ~ 40mm

Moinsture:6 ~ 15%

Dichtheid: 1250 kg/m³

Bending:1309(MPA)


Outdoorbamboowallboard

333_副本.jpg444.jpg

De standaard grootte van buiten bouwplaat:

Lengte: 1860 mm

Wide: 100 mm, 103mmand139mm

Tickness: 8 ~ 18mm

Moinsture:6 ~ 15%

Dichtheid: 1250 kg/m³


Indoor Bamboe vloeren/bouwplaat

9999_副本.jpg101010_副本.jpg

De standaard grootte van Indoor Bamboe vloeren/bouwplaat:

Lengte: 1850 mm

Wide: 135mmand145mm

Tickness: 14 mm

Moinsture:6 ~ 15%

Dichtheid: 1050 kg/m³

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe scrimber vloeren en bouwplaten gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.
Onderzoek