Buiten Bamboe Dekbed En Terras Bamboe Vloer

Buiten bamboe vloeren en terras bamboe vloeren is warm gebruikt in buiten tuin, zwembad, openbare ruimte, terras, en buiten trappen en trappen etc .. die is gemaakt van strand geweven bamboe vloeren en we doen de heldere olie op het terras , om waterdicht te geven en het kan lang duren ...

Productdetails

Buiten bamboe vloeren en terras bamboe vloeren is warm gebruikt in buiten tuin, zwembad, openbare ruimte, terras, en buiten trappen en trappen etc .. die is gemaakt van strand geweven bamboe vloeren en we doen de heldere olie op het terras , om waterdicht te geven en het kan lang duren. en anti-matige, lange levensduur vloeren.

Strand geweven bamboe vloeren heeft een zeer uniek design en de dichtheid is veel hoger dan de normale vloeren, het is 1.250kg / m3, dus het is echt sterk en het is niet zo makkelijk om te buigen of te cupping.

Bamboe vloeren en oppervlakte-effect:

donkere chocolade bamboe vloeren decking.png

bruin gekalibreerd bamboe openluchtdecoratie ..png

Maat: 1860/2000/2500 x 139 x 18/20/28/30

1860/2000/2500 x 138 x 40

Er zijn kleine golf, grote golf, kleine groef, vetoppervlak beschikbaar.

Bamboe Dekking Kleur: Bruin Gecarboniseerd, En Donkere Chocolade Carbonzied.

Hardheid: 3000 per Janka schaal

Lijm: Dynea, Europees 1 standaard E1 tot E0

Voltooi: OSMO olie of wasolie.

Milling: Pre-oiled met groeven

Installatie: Nagel of Ondervloer met metalen slot accessoires.van achterzijde.

Alle bamboe vloeren worden gekenmerkt door:

Bamboe Decking / vloertegels projecten:

bamboe boardwalk decking tiles.png

bamboe decking buiten vloeren.png

strand geweven bamboe vloeren promenade decking.png

Certificering: Outdoor Lijm Certificering SGS rapport / Outdoor water basis olie certificering SGS rapport / outdoor strong test rapport etc ...

Pakket: individueel pakket in gepersonaliseerde kartonnen doos, zoals 5 -10 stuks / doos. En dan laden op bamboe pallet of multiplex pallet, en project met warp film.


Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER RISE is bezig met productie en marketing kwaliteit outdoor bamboe vloeren en terras bamboe vloeren gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekend design en concurrerende prijs.
Onderzoek

You Might Also Like