Natuurlijke Strand bamboe geweven Bamboe panelen van de Indoor

Natuurlijke kleur Strand geweven bamboe is verschillende solide natuurlijke bamboe panelen, die is kleur donkerder is, wordt vaak gebruikt als vloeren en de keuken aanrechtbladen en badkamer ijdelheid tops en aanrechtbladen enz...

Productdetails

natuurlijke strand bamboe geweven Bamboe panelen van de indoor

Natuurlijke kleur Strand geweven bamboe is verschillende solide natuurlijke bamboe panelen, die is kleur donkerder is, wordt vaak gebruikt als vloeren en de keuken aanrechtbladen en badkamer ijdelheid tops en aanrechtbladen enz... Ook dunne panelen passen in muur dekking een zeer elegante en mooie stijl kan geven aan je leven.

Overdekt Strand geweven panelen regelmatige grootte

1860 x 600

1860 x 1000

1860 x 1220

2440 x 1220

Dikte min.can worden 4mm, 5mm... en maar liefst cliens'requirement.

Andere maten kunnen worden geproduceerd volgens de behoefte van de klant.

Overdekt Strand geweven zeer populaire gebruikt als bamboe vloeren en overdekte trap leuningen, trap Blausters, decoratieve fineren op tafelblad, Counter top enz.

Overdekt Strand geweven gebruikt als vloertegels en meubilair materialen, die als voordelen van:

1. kleur symmetrie, omdat de bamboe groei-jaren is veel korter dan de bomen, dus die niet serieus wordt beïnvloed door zon, dat is geen significant verschil tussen zon en schaduw kant kant, dit zodat de Bamboe vloeren zijn rijk aan bamboe graan en kleur symmetrie;

2. een andere briljante voordelen Bamboe vloeren is van hoge oppervlaktehardheid. Omdat de plant bamboe behoort tot gras dat met de structuur van de vezel van de plant is, de hardheid is natuurlijk meer dan het dubbele van het hout, geen vervorming.

3. levenstijd, theoreticaly de Bamboe vloeren leven van maximaal 20 jaar.

Vergeleken met echt hout, Bamboe vloeren heeft kleinere inkrimping en uitbreiding, en houden haar stabiliteit.

4. warm te houden, vanwege haar grote soortelijke warmte en zijn hoge dichtheid, zodat in de winter, Bamboe vloeren kan houden de warmte niet verlies, daarom Bamboe vloeren is functie van warm te houden.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij productie en marketing van kwaliteit natuurlijke strand bamboe geweven Bamboe panelen van de indoor gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek